Wyczyszczone patelnie i lśniące sztućce szykują się na konkurs Trendy Chef 2013, który odbędzie się w Bydgoszczy. Przypomnijmy, że celem konkursu jest odkrywanie nowych smaków i trendów estetycznych na talerzu. Jury oceniać będzie kompozycję smaku i ekspozycję dania na talerzu.
Uczestników tegorocznego II Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego – Trendy Chef, który odbędzie się w Bydgoszczy 27 kwietnia, gościć będzie Hotel Słoneczny Młyn w Bydgoszczy. Organizatorem konkursu jest właściciel hotelu przy wsparciu Stowarzyszenia Kucharzy Pomorza i Kujaw Euro Toque Polska.
W konkursie mogą wziąć udział kucharze pracujący w restauracjach i restauracjach hotelowych w Polsce i za granicą. Uczestnicy będą rywalizować w dwuosobowych zespołach. Pozostaje życzyć wszystkim powodzenia i Bon Appetit!
Oficjalna strona konkursu: http://www.trendychef.eu